18 april 2024

Workshop "Sensibilisering rond doofheid in HR"

Inschrijvingen

Date: 
18 april 2024
/
Workshop "Sensibilisering rond doofheid in HR"

Doofheid is niet onverenigbaar met het uitoefenen van een beroep. Integendeel, de aanwezigheid van een dove of slechthorende persoon kan een drijvende kracht zijn in teamcohesie door wederzijds hulp te stimuleren en het de organisatie van het werk op menselijk en technisch niveau te heroverwegen.

De seminarie richt zich op het sensibiliseren over doofheid in HR en op het wegnemen van vooroordelen. Dit kan de deuren te openen naar meer diversiteit en inclusivie op de werkvloer. Deze training is bedoeld om uw organisatie te helpen een actieplan te ontwikkelen dat is aangepast aan de realiteit van het veld en om best practices uit te wisselen met andere professionals in de non-profit sector.

Om deze sessie participatief en actief te maken, wordt deze u aangeboden door een dove en horende facilitator van Info-Sourds, begeleid door een tolk gebarentaal.

De seminarie staat open voor iedereen die een inclusief beleid op het werk wil implementeren met een focus op het thema handicap.

Praktische informatie

  • WANNEER? De workshop gaat door op donderdag 18 april .
  • HOE LAAT? Van 9.00 – 12.30 uur met pauze
  • DOELPUBLIEK? Management, coördinatie, HR-managers, teamleiders van de Brusselse non-profitssector.
  • KOST? Gratis maar voorafgaande registratie vereist.

  • PLAATS? BRUXEO - Handelskaai 48 b3a, 1000 Brussel

  • TAAL? De workshop wordt gegeven in het Frans met Nederlandstalige ondersteuning indien gewenst. Iedereen is uiteraard vrij om zich in zijn eigen taal (Frans of Nederlands) uit te drukken.

Bij BRUXEO willen we onze evenementen zo toegankelijk mogelijk maken. Als u een specifieke aanpassing nodig heeft, kunt u dit aangeven bij registratie. Wij zullen ons best doen om zo goed mogelijk aan uw verzoek te voldoen.